13 mar. 2012

Ciuperci cu legume


 Am pus de mamaliga. Am lasat-o sa se raceasca, stiind ca o sa vreau sa o pot taia felii, sa o pot rumeni putin.


 Daca tot am periuta asta numai buna pentru curatat ciupercile, am ales unele cu palaria mare (Portabella).


Am maruntit legumele, le-am calit in putin ulei si am adaugat  pasta de busuioc.


Am calit putin si ciupercile.


 Le-am intors si am asezat rondele de ardei, calite si ele.


Am pus umplutura deasupra si le-am ornat cu ceapa si frunze de busuioc.




Restul de busuioc o sa mi-l pun in par, dupa ce o sa ma fac bine. Si o sa ma bucur de o Busuioaca cu prietenii. Acum inca sunt plouata, cum ar zice cei de pe aici atunci cand te lupti cu o raceala. Pana acum, ea e mai tare. Dar nici eu nu ma las batuta, cu una cu doua.  Unde mai pui, ca acum am umbrelute din ciuperci. Iar primavara e undeva pe-aproape si ea. Gustati si voi. Din toate.

Sa auzim numai de bine!





Un comentariu:

  1. De cand ai pornit acest blog te urmaresc cu mare placere. Descopar aici niste retete pline de culoare si savoare. Constat o pasiune si o placere "nebuna" in tot ceea ce faci. Stiu cat timp iti ia sa gatesti si pe deasupra sa mai si pozezi, sa postezi si sa creezi o poveste in jurul fiecarei retete si de aceea apreciez si mai mult munca ta. Sincerele mele felicitari si urari de bine! Continua, iar noi, continuam sa te urmarim!

    RăspundețiȘtergere